Spoel de vissen goed onder koud stromend water en dep ze met
keukenpapier goed droog.
Bestrijk ze aan de binnenzijde heel licht met wat mosterd en
wrijf ze aan de buitenzijde in met wat zout en peper.
Maak de venkelknollen schoon, halveer ze en snijd ze
vervolgens in smalle reepjes.
Doe de reepjes in een kom, Strooi er wat zout en peper over en
giet er daarna de olie en het citroensap over.
Schep alles enige malen goed om.
Verdeel de venkelreepjes over 4 velletjes aluminiumfolie, leg
de ponen op de venkelbedjes, maak er goed gesloten pakketjes
van en leg die in een op 200°C voorverwarmde oven.
Na 20-25 minuten is de vis gaar en kunt u de pakketjes
serveren.
Open de pakketjes aan tafel.
Lekker met knapperig stokbrood en kruidenboter met citroen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |